SAJTÓKÖZLEMÉNY 3D-s oktatási szoftver nemzetközi piaci értékesítésének támogatása

USZT_logo_big_rgbA 3D for All Számítástechnikai Fejlesztő Kft. az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül „Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” című pályázat támogatásával több hazai és külföldi kiállításokon való megjelenést és ehhez kapcsolódó marketing tevékenységeket valósított meg. A 26.619.250 forint összköltségű projekthez a vállalkozás 13.309.625 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

A Leonar3Do egy magyar fiú találmánya, amely a világ első valódi, interaktív 3DVR (háromdimenziós virtuális valóság) desktop terméke, melynek óriási előnye, hogy a forgalomban levő, sokak számára elérhető közönséges személyi számítógépek konfigurációit teljes értékű, komplett interaktív 3D munkakörnyezetté képes kiegészíteni. A számítógép képernyőn levő 3 szenzor érzékeli a felhasználó által viselt 3D-szemüveg és a térbeli egér – ami egy 6° szabadságfokú marker, az egérből lett „madár”- helyzetét, így a képet alkotó előtti térben háromdimenziós kép jelenik meg, amellyel azonnal műveleteket lehet elvégezni, azaz a virtuális térben mozgatni, rajzolni, formázni, színezni, forgatni lehet, illetve különböző térbeli alakzatokat lehet megragadni, létrehozni és körbeforgatni.

A projekt keretén belül a Leonar3Do 3D-s virtuális valóság-termék mely egyben oktatási szoftver nemzetközi piaci értékesítésének támogatásához kapcsolódóan igényfelméréses piacelemzést foglalt magába. Kidolgozásra került a célcsoportokra vonatkozó marketingstratégia. A fejlesztés továbbá kiterjedt Improve nemzetközi innováció menedzsment tanácsadás igénybe vételére. A termék hazai és nemzetközi kiállításokon került promotálásra, magába foglalva rendezvényszervezési és tanácsadási tevékenységeket. A projekt keretében egy állandó munkavállaló marketing munkatársként történő alkalmazása biztosításra került.

magyarorszag-megujul