Microsoft Dynamics CRM 2011 és Microsoft Dynamics Navision ERP

 

USZT_logo_big_rgb

A Microsoft Dynamics CRM 2011 és Microsoft Dynamics Navision ERP rendszerek vásárlása a Lenoar3Do International Zrt. részére az Új Széchenyi Terv támogatásával

Projekt száma: GOP-2.1.1-11/M-2012-5481

Projekt helyszín: 6000 Kecskemét, Homokszem utca 3-5.

Projekt helyrajzi szám: 21912

Projekt tényleges kezdete: 2012.11.27.

Megítélt támogatás: 9 879 840 Ft

Projekt összköltsége: 21 955 200 Ft

Támogatás: 45,00 %

 

A kecskeméti székhelyű Leonar3Do International Zrt. az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázat támogatásával, a kereskedelmi cég infrastruktúrájának kiépítését terveztük, az ügyviteli és CRM rendszert szereztük be. A 21 955 200 forint összköltségű projekthez a vállalkozás 9 879 840 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

A Leonar3Do International Zrt. a többségi tulajdonosa, Rátai Dániel világszínvonalú találmányának értékesítésére jött létre 2011-ben. A Leonar3Do cégcsoport által a korábbi években kifejlesztett Leonar3Do technológia a világ első valódi, interaktív 3DVR (háromdimenziós virtuális valóság) desktop terméke, a forgalomban levő közönséges személyi számítógépek konfigurációit komplett interaktív 3D munkakörnyezetté egészíti ki.

A Leonar3Do csomagot először 2010-ben kezdték el árusítani, főleg oktatási célú felhasználók és az informatikai ágazat részére. Mára a cég arra törekszik, hogy további viszonteladókat találjon és a termék piaci értékesítését is megkezdje. A terméket kifejlesztő 3D for All Kft. további feladata a termék széles körű alkalmazásának kifejlesztése, bővítmények létrehozása, vagyis további K+F tevékenység.

A cégcsoporton belül az újonnan alakult Leonar3Do Zrt. feladata a termék piaci bevezetése. Jelen projektben a kereskedelmi cég infrastruktúrájának kiépítését terveztük, az ügyviteli és CRM rendszert szereztük be.

A kiválasztott ERP rendszer a Microsoft Dynamics CRM és Navision. A rendszer bevezetésére az XAPT Hungary Kft-t kértük fel, mint a MS Dynamics termékek vezető magyarországi partnerét. Az XAPT Hungary Kft. az egymásra épülő informatikai megoldások szállításában széleskörű tapasztalatának és képzett, rutinos szakembergárdájának köszönhetően képes a Leonar3Do Zrt. tervezett nemzetközi piaca által elvárt magas színvonalú rendszer szállítására.

Jelenleg a rendszert minden munkavállalónk használja, üzleti folyamataink teljes körűen lekövethetők, így a projekt teljesítette az előzetes elvárásokat.

uszt-infobox